Baba, fiú és lány sapkák, csősálak, beaniek, turbánok, fülvédők, fejpántok értékesítése Budapest, V. kerület 5. kerület

Fiú beaniek és csősálak értékesítése Budapest, V. kerület 5. kerület

Divatos, trendi baba sapkák, turbánkák kézzel varrva. Praktikus viselet, vékony szellőző anyagból készítjük, amelynek köszönhetően gyermeked fejét védi a napsugárzástól és hidegebb idő esetén a füleket is megvédi. Csodás turbán sapka, amely még aranyossabbá teszi kisfiúdat? Ezekkel a sapkákkal, turbánkákkal megtalálod, amit keresel. Különleges, egyedi kiegészítő fiúknak. Fület takaró, és a különböző minták teszik egyedivé ezeket fiú sapkákat.

Passzés fiúsapkák, fiúsálak, fiú csősálak, fiú beaniek értékesítése, különböző színekben, mintákkal.

Lányka turbán, fülvédő, fejpánt, beanie, csősál értékesítése Budapest, V. kerület 5. kerület

Divatos, trendi baba sapkák, turbánkák kézzel varrva. Praktikus viselet, vékony szellőző anyagból készítjük, amelynek köszönhetően gyermeked fejét védi a napsugárzástól és hidegebb idő esetén a füleket is megvédi. Csodás turbán sapka, amely még aranyosabbá teszi kislányodat?  Ezekkel a sapkákkal, turbánkákkal megtalálod, amit keresel. Különleges, egyedi kiegészítő lányoknak. Fület takaró, és a különböző minták teszik egyedivé ezeket lány sapkákat.

Lányka turbán értékesítése királykék, mályva rószaszín, polár királykék, polár piros és polár sárga színekben.

Lányka tavaszi, nyári és téli fülvédők.

Lányka fejpántok.

Lányka beaniek vizicsikós, westis, leveles, szivárványos mintákkal.

Lányka csősálak.

Uniszex beaniek és csősálak értékesítése Budapest, V. kerület 5. kerület

Uniszex beaniek értékesítése különböző színekben, mintákban.

Uniszex csősálak, és sál – sapka szettek.

A hűvösebb idő beköszöntével előkerülnek a sapkák és sálak. Cső sapkáink ideálisak tavaszi őszi és kevésbé hideg téli napokon. Modern, trendi kialakításának köszönhetően, minden fejtípuson jól áll, valamint kellemes viseletet jelent.
A puha kétoldalas baba és gyerek sál tökéletes kiegészítője kisbabád és gyermeked őszi-tavaszi ruhatárának. A sál mérete, speciális kialakításának köszönhetően állítható.
Kisbaba és kisgyerek fejkendő funkciója a baba növekedésével együtt változik. Újszülött esetén tökéletes lehet a séták alkalmával a napfényvédelem és szélvédelem miatt, de használhatod nyálkendőként vagy vékony sálként is.
A kisfiad, kislányod imádni fogja a mintás, stílusos kiegészítőt bármely formájában használja is. Fejkendő vagy vékony sálként is tökéletes választás.